pátek 4. března 2016

Usáma bin Ládin a obhajoba 11.září






Usáma po útocích z 11.září oslavoval PÁD VĚŽÍ WTC a obžaloval Ameriku ze nejvyššího pokrytectví. Poukázal na vytrvalé a neustálé americké války s cílem dobýt Blízký východ a potažmo celý svět. Vyjmenovává všechny zločiny USA a připomíná, jak Johnson, Nixon, Reagan, Bush, Clinton, Bush i Obama dělají pravý opak toho, co kážou. Není totiž pravda, že by si lidé na blízkém východě neuměli sami vládnout a "nezvládali demokracii".

Kdykoliv na Blízkém východě demokracie byla a neprodávala Američanům ropu za pár dolarů, byla svržena spiknutími tajných služeb a rádoby spontánních revolulcí, podporpovaných finančně i zbrojně ze zahraničí. Sýrie je jen jednou z mnoha ozvěn této strategie. Spojené státy jsou největší hanbou SVOBODY A DEMOKRACIE, která denně umírá pod rukama zahraničních plánů na světovou dominanci.

JE TO SMUTNÉ, ALE AČKOLIV JSOU RADIKÁLNÍ ISLAMISTÉ SE SVOU ŠARÍOU ÚPLNĚ MIMO, MAJÍ PRAVDU O TOM, JAK ODPORNĚ AMERIKA OD DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLKY ZACHÁZÍ S OSTATNÍMI. Více o obžalobě Ameriky a důvodech pro útoky 11.září z Usámových úst najdete zde: 






 
Jakub Sobek
(Budu rád, pokud si mě přidáte na FB a na YOUTUBE či Googlu)







Žádné komentáře:

Okomentovat